Scheidingsloket

Als een relatie eindigt, brengt dit mogelijk veel vragen met zich mee. Mochten uw vragen gaan over de kinderen of heeft u een steuntje in de rug nodig om de ouder te worden die u graag zou willen zijn voor uw kinderen, dan kunt u bij het scheidingsloket terecht.

Wat is het scheidingsloket?

Het scheidingsloket is er voor iedereen die vragen heeft bij een relatiebreuk. Het doel is om u te ondersteunen en advies te geven rondom scheiden en opvoeden. Ook als u geen kinderen heeft kunt u bij ons terecht met uw vragen.
Het scheidingsloket is een samenwerking tussen de Gezins- en Jongerencoaches (GJc’s) van gebiedsteam ZO Someren en de maatschappelijk werkers van Onis Welzijn. Wij werken samen met het juridisch loket en andere organisaties waar nodig.

Hoe werken wij?

Voor praktische vragen over scheiden en ondersteuning op emotioneel gebied, kunt u terecht bij de maatschappelijk werkers van Onis Welzijn.

Voor vragen over kinderen en opvoeden, kunt u terecht bij de GJc’s van ZO Someren. U kunt zelf direct contact met ons opnemen waarna er een gesprek met u gepland zal worden. Vermeld hierbij dat u een vraag over scheiden heeft.

Een greep uit verschillende (landelijke) hulpverleningsorganisaties/methodes