Stoelyoga 55+ De Ruchte Someren

  • Voor wie: Mensen van 55 jaar en ouder
  • Wanneer: van 03 april om 10:30 tot 03 april om 11:30
  • Locatie: De Ruchte, Laan ten Roode 71 Someren

En fijne en veilige manier om te blijven bewegen tot op hoge leeftijd. De lessen zijn de Ruchte in Someren te volgen en worden gegeven door een gediplomeerd docente.

Fit blijven op elke leeftijd

Beweging is belangrijk om lichamelijk en geestelijk fit te blijven. Door stoelyoga te doen, worden spieren en gewrichten soepel, verbetert de doorbloeding en leer je spanning los te laten. Kortom: de concentratie en motoriek verbeteren. Als partner van Leef! bieden we hiermee weer een nieuwe activiteit aan. We vinden het belangrijk om een breed aanbod te hebben van diverse bewegingsactiviteiten binnen Onis Welzijn.

Lichaamsgrenzen leren kennen

Stoelyoga maakt niet alleen het lichaam fitter. Je leert ook lichaamsgrenzen accepteren. Door meditatieoefeningen is het ook goed voor de ontspanning en acceptatie. Er wordt creatief omgegaan met eventuele beperkingen. “Stoelyoga is daarom voor iedereen, maar zeker geschikt voor mensen op leeftijd en mensen die fysieke beperkingen kennen.

Waar en wanneer?

De lessen zijn elke maandag om 10.30 uur in De Ruchte. Kosten zijn 5 euro per les. Aanmelden kan bij Ria Kandelaars: 06-38266670 Mailadres: r.kandelaars@oniswelzijn.nl.