Zolang mogelijk de dingen doen, die u wilt doen? Maak Rimpels!

Maak Rimpels, om een sociaal netwerk te vormen. Met wie u blijvend samen grip houdt op uw gezondheid, digitaal aangehaakt en in beweging blijft. U vormt een netwerk in een gezellige, veilige en gemoedelijke sfeer, waar men naar elkaar omkijkt. Maak Rimpels geeft tijdens bijeenkomsten in groepsverband praktische kennis en hulpmiddelen om sociaal, vitaal en digivaardig te blijven. Door de sterke basis van uw Maak Rimpels groep en de opgebouwde zelfredzaamheid kunt u de voor u belangrijke dingen blijven doen.

Maak Rimpels bestaat uit vier programmaonderdelen:

  • Positieve Gezondheid: We komen bij elkaar om inzicht te krijgen in onze brede gezondheid. We delen onze ervaringen met elkaar, we inspireren en daar waar nodig ondersteunen we elkaar.

  • Digivaardigheid: We ontdekken de smartphone, “surfen” veilig op het internet en introduceren nuttige apps om zelfstandig en actief te blijven.

  • Vitaliteit: We verbeteren onze balans, kracht en flexibiliteit onder begeleiding van een ervaren beweegcoach, omdat samen bewegen zoveel leuker is.

  • Samenredzaamheid: Met elkaar maken we afspraken over onze samenredzaamheid en leren digitaal in verbinding te blijven met de groep.

Het programma is geheel vrijblijvend en flexibel in te vullen naar uw eigen interesses. Maak Rimpels is een regionale samenwerking tussen CZ, VGZ en de Gemeente Someren en wordt gratis aangeboden aan alle oudere volwassen (65+) in Someren. U rekent alleen de thee en koffie zelf af.

Wanneer

We starten het programmaonderdeel “Positieve Gezondheid” op Maandagmiddag 20 november van 15.30 – 17.00 uur.

De Positieve Gezondheid vervolgbijeenkomsten worden op dezelfde tijd en locatie gehouden op 27 november, 4 en 11 december.

Locatie

De Weijers aan de Ter Hofstadlaan 77 in Someren.

In samenwerking met De Weijers.

Inschrijven

Voor aanmeldingen of voor vragen kunt u terecht bij Jo Swinkels (06 54 28 20 65).

U kunt zich ook aanmelden via de website van Maak Rimpels (www.maakrimpels.nl ) via de knop “inschrijvingen”.