Fietseninzameling Stichting Leergeld Asten-Someren groot succes

meisje op fiets in de schemeravond

Stichting Leergeld Asten-Someren heeft in juni met succes een fietseninzameling gehouden.

Op 17 juni hield Stichting Leergeld Asten-Someren een fietseninzameling. In zowel Asten als Someren was de inzameling een groot succes, maar liefst 120 fietsen werden ingeleverd. Sommige fietsen waren nog bijna nieuw, bij andere kon je zien dat ze al veel gebruikt waren. Deze fietsen waren met een kleine opknapbeurt weer tiptop in orde te maken.

Dit wordt gedaan door de Mobiele Fietsspecialist Geert, samen met een aantal vrijwilligers. Sinds de fietseninzameling zijn er alweer 11 kinderen blij gemaakt met een fiets.

Stichting Leergeld én de kinderen bedanken alle gulle gevers voor de fietsen en alle  vrijwilligers die hun vrije tijd besteden aan het opknappen van de fietsen.

Over Stichting Leergeld

Stichting Leergeld Asten-Someren richt zich op kinderen, in de leeftijd van 4 tot 18 jaar in Asten en Someren.  Deze kinderen dreigen door de financiële situatie van het gezin buiten de boot te vallen. Ze kunnen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdgenoten heel normaal zijn. Stichting Leergeld helpt ze met schoolspullen, sport, een laptop, fiets of een verjaardagscadeau. De missie van Stichting Leergeld Asten-Someren is “alle kinderen doen mee! Want nu meedoen is straks meetellen.”

Meer info op de website www.leergeld-asten-someren.nl