Nieuwe dorpsondersteuner Someren-Heide

Judith Bleekman - Dorpsondersteuner Someren-Heide

Judith Bleekman is de nieuwe dorpsondersteuner van Someren-Heide. Zij volgt Ennie van de Boer op. Judith is 34 jaar en woont sinds 2015 in Someren-Heide. Ze heeft de afgelopen weken al met veel mensen kennis gemaakt. Op 1 december is ze officieel gestart als dorpsondersteuner.

Wat doet een dorpsondersteuner?

De dorpsondersteuner is hét aanspreekpunt voor vragen waar je zelf niet uitkomt. Ze zoekt met je mee naar een oplossing voor al je vragen over zorg, wonen, eenzaamheid, mantelzorg, financiën, etc.

In elke kern is een dorpsondersteuner actief. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar nieuwe activiteiten of meer contacten in de buurt? Of heb je moeite met het begrijpen van ingewikkeld brieven? Heb je ondersteuning nodig bij het krijgen van de juiste hulp?

Schakel dan een dorpsondersteuner in. Voor jezelf, maar ook als je je zorgen maakt over een ander. Zij weten de juiste wegen te bewandelen om je (weer) op weg te helpen.

Contact

Judith Bleekman is per mail bereikbaar via dorpsondersteuning@someren-heide.nl. Telefonisch is ze te bereiken via 06-40434350. Kijk voor een overzicht van alle dorpsondersteuners op: https://www.zosomeren.nl/dorpsondersteuning.

Landelijke regelingen

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Regelingen

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties