Gespreksleiders Alzheimer Café Peelland gezocht

Alzheimer cafe Peelland

Het Alzheimer Café Peelland is dit jaar op zoek naar twee nieuwe gespreksleiders. De twee huidige gespreksleiders krijgen het vrijwilligerswerk niet (meer) gecombineerd met hun andere werkzaamheden. De rol van gespreksleider is een belangrijke functie binnen het Alzheimer Café, dat wordt georganiseerd op iedere eerste dinsdag van de maand in Dienstencentrum de Beiaard in Asten.

Vast gezicht van het café

Als gespreksleider ben je het vaste gezicht van het café en ben je de regisseur van de avond. Samen met het team van vrijwilligers zorg je voor een veilige en prettige sfeer, waarin mensen zich op hun gemak voelen. Je gaat in gesprek met de gast van de avond en stimuleert interactie tussen de bezoekers. Je bent in staat om te zorgen dat bezoekers van het café antwoorden krijgen op hun vragen. Je helpt daarnaast mee in het maken van het (jaar-)programma. De werkzaamheden kosten gemiddeld 8 tot 10 uur per maand.

Interesse?

Wil je meer weten over de rol van gespreksleider of je interesse kenbaar maken in deze rol? Een uitgebreide functieomschrijving is beschikbaar. Neem hiervoor contact op met coördinator John Bankers, via alzheimercafepeelland@gmail.com.

Landelijke regelingen

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Regelingen

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties