Alzheimer Café Peelland: logeerhuis voor mensen met dementie

Het Alzheimer Café Peelland staat op 4 juni in het teken van logeerhuis Plezant, een logeerhuis voor mensen met dementie. Gastspreker is de coördinator van het logeerhuis. Het Alzheimer Café vindt plaats om 19.30 uur in Dienstencentrum de Beiaard in Asten

Plezant logeerhuis

Plezant logeerhuis is een regionale voorziening, bedoeld voor inwoners uit de Peelregio met (een vermoeden) van dementie. Het logeerhuis is vooral gericht op het ondersteunen en ontlasten van mantelzorgers. Met een verblijf in het logeerhuis nemen medewerkers en vrijwilligers van Plezant de mantelzorg tijdelijk over, samen met thuiszorgmedewerkers van de Zorgboog. Op die manier kunnen mantelzorgers even op adem komen of zelf op vakantie gaan. Op deze avond vertelt de coördinator hier van alles over.

Alzheimer Café Peelland

Het Alzheimer Café Peelland vindt iedere eerste dinsdag van de maand plaats in dienstencentrum de Beiaard. De Beiaard is gelegen aan de Pastoor de Kleijnhof in Asten, een zijstraat van de Lienderweg. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur. De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie

Meer informatie over Alzheimer Café Peelland is beschikbaar via de Facebookpagina (alzheimercafepeelland) en opvraagbaar via de email: alzheimercafepeelland@gmail.com. Het Alzheimer Café Peelland maakt onderdeel uit van een groep Alzheimer Cafés in de regio. Meer informatie over alle Alzheimer Cafés in Zuidoost Brabant is te vinden op de website van Alzheimer Nederland, regio Zuidoost Brabant.

Voor wie? Wanneer Locatie
Iedereen die te maken krijgt met dementie 04 juni
19:30 tot 21:00
De Beiaard (Pastoor de Kleijnhof) Asten